2011. március 1., kedd

Masszőröknek is ajánlom - Magnevit


Biztos mindenki óvatos, amikor ismeretlennel és újdonsággal találkozik. Először távolról figyel, ismerkedik, aztán, ahogy próbálkozik, egyre bátrabban közelit és valami bekattan és megjön a bátorság.
Hát így volt valahogy nemrégiben egy wellness szállodában,ahol a masszőrrel kellett megismertetnem a Magnevit készülék előnyeit. Először persze elrettentő volt a rengeteg pont és pontkombináció, melyet a segédfüzet tartalmaz, ezért félre is tettem. Hagyjuk a pontokat és vegyük a fájdalmas területeket, testrészeket, amikkel masszőrhöz fordul az ember. A derék tájával kezdtük és haladtunk felfelé a gerinc mentén. Ott volt a sok kis görcsös csomó a lapocka mentén, amiket a gyakorlott masszőr kéz pillanatok alatt kitapint, de most a Magnevit készülék kis kezelőfejeivel lazított el sikeresen. Ahogy telt az idő és haladtunk próba babánk (vállalkozó kedvű férjem) válla felé, már masszőrünk mutatta, térképezte fel a mágneses kezelőfejjel a kezében, a fájó pontokat, a kisugárzásokat, amik a rossz tartásból, az egész napos irodai munkában ücsörgésből adódnak.
És a végén fel fedezhető volt a lelkesedés is!Ezért, masszőröknek IS ajánlom!
A Magnevit készülék kipróbálható és megvásárolható nálam, OTP Egészségkártyával is!
Várom minden kedves masszőr érdeklődését, hiszen a készülék segítségével munkájuk során kímélhetik kezüket, derekukat, hátukat, lábukat és vendégeiknek is adhatnak valami újat.
Tajnay Eszter
06-20/376-1700

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése