2011. március 15., kedd

Boldogság receptek - Itt a tavasz


Végre, végre, vége a borús napoknak, itt a napfény, a meleg, lekerülhetnek a sapkák, vastag kabátok, csizmák. Kitárulnak az ablakok, a teraszokon megjelennek a kerti székek, asztalok, egyre többen kertészkednek, zsong a természet.
Menjünk az orrunk után
A természetes illatok pozitívan hatnak közérzetünkre. A virágok erős aromákat árasztanak szét a levegőbe, hogy magukhoz csalogassák az őket beporzó rovarokat. A fák levelei, kérge és termése szintén illatokat bocsátanak ki, hogy a kártevőket és kórokozókat távol tartsák maguktól. A megfelelő illóolajak kinyerése ősi módszer, amivel már a természeti népek is igyekeztek a növények gyógyító esszenciáját saját gyógyulásuk szolgálatába állítani. Tegyük mi is ezt!
Menjünk ki a természetbe, üljünk ki a rét közepére, dőljünk egy fának az erdő szélén, időzzünk egy tó partján és gyűjtsük be az illatokat. Mind másra jó, másra hat, de mind jó testnek és léleknek. Fenyő, boróka, medvehagyma, friss fű és zöld illatok, új hajtások illata, az ébredő természet illata, nyíló virágok illata, a szerelem szele, rózsa, levendula, nárcisz, szegfű, kakukkfű, bazsalikom és a citrusfélék és még, még sorolhatnám. Vigye haza otthonába az illatokat!
Illóolajos hátmasszázs, Magnevites felfrissülés. Várok mindenkit szeretettel.
Eszter
etajnay@t-online.hu
06-20/376-1700

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése