2009. november 6., péntek

Yunohana-gyógyfürdőzés otthon


A fürdőzés a harmonizáció, regeneráció és a pihenés egyik legismertebb módszere. Lényege nem csak a test portól és izzadságtól való megtisztítása, hanem a test és a lélek erőinek regenerálása is.

Ki ne vágyna egy jó meleg fürdőre a stresszes hétköznapok után, a téli estéken? Becsobbanni a habos vízbe, hátra hagyva a gondokat, a nyüzsgést, a mindennapok zaját, a kihívásokat.

Ha nincs se kedve, se ideje elmenni a városi fürdőig, akkor próbálja ki a Yunohana fürdősót.

Yunohana - a forrásvirág

Japánban az aktív vulkánok miatt szokatlanul sok forróvízű forrás található, ezekből származik a Yunohana, az ásványi eredetű kristályos nyomelemek egyedülálló koncentrátuma. A Yunohanát hagyományos szalmakunyhókban állítják elő. A vulkanikus források gőzét kő, szalma és agyag ágyon át kondenzálják. Az időjárási viszonyoktól függően 40-70 nap után kézzel gyűjtik össze a kristályokat. A Yunohana kifejlesztéséhez 11 évi kutatómunkára volt szükség, hogy a kristályok oldhatóak legyenek, ugyanakkor biológiai hatékonyságukat megőrizzék. A Yunohana fürdősó ellazító, frissítő hatással is bír, a nyomelemek olyan hatást fejtenek ki, mintha egy melegvízű forrásban mártózna meg. A test felmelegedése 30 perccel tovább fennáll, az izmok tartósan ellazulnak, a verejtékezés megindul és a szervek működése a nagymennyiségű ásványi és nyomelemnek köszönhetően javul.

A regeneráló fürdőhöz szükséges:

- kellemes környezet
- gyors langyos zuhany a fürdőzés előtt
- a víz 36-38 fokos legyen
- lélegezzen lassan, mélyeket
- használjon masszázskesztyűt
- max 20 percig fürödjön
- utána ne használjon szappant, tusfürdőt, csak langyos zuhanyt
- meleg helyen még 20 percig pihenjen

A Yunohana egy finom illatos fürdő tele csodákkal, az egészség és boldogság egy különleges pillanata, amit az ember újra meg újra szeretne átélni.

Kívánom legyen Ön is egy élménnyel gazdagabb!

Szeretettel: Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése