2009. november 26., csütörtök

Magnevit hátmasszázs - próbálta már?


A testi-lelki közérzet érintés segítségével történő javítása a legrégibb természetes gyógymódok közé tartozik. A masszázs feszessé teszi vagy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést, valamint enyhíti számos megbetegedés tüneteit és panaszait.

A bőr az öt érzékszerv egyike. A kínai orvoslásban ezt a tényt évezredek óta ismerik és hasznosítják. Kínában a masszázs annak a hagyományos gyógyítási rendszernek a része, amelybe az akupunktúra is tartozik. A masszázs az életerő áramlását segíti a testet behálózó meridiánokon keresztül.

A Magnevit magneto-elktro-aupunktúrás készülék hatékony segítő eszköze lehet masszőröknek, hiszen pontosan beillik ebbe a gyógyítási rendszerbe. Kicsi és nagy kezelőfejeivel, mely állandó mágnest tartalmaz, a meridiánok mentén kezeljük, stimuláljuk az akupunktúrás pontokat.

Hátmasszázs esetén nem szükséges különösebb erő kifejtése, a finoman krémezett bőrön könnyedén siklanak a nagy "tappancsok" és kellemesen bizsergető érzés kíséretében megmozgatják hát- és vállizmainkat. Külön kezelhetőek a gerinc menti tartó izmok, a vállak és a derék tája is.

A Magnevit hátmasszázs alkalmazható otthon is, jótékony hatása már első alkalommal érezhető. Ajánlom minden masszőr figyelmébe, aki kímélni szeretné kezét, derekát, hogy minden vendégére ugyanannyi energiát fordíthasson.

A Magnevit masszázs módszere megtekinthető és kipróbálható a Bio-Életmód Irodában.

Szívesen és jó tapasztalatokkal, a vendégek elégedett mosolyával ajánlom minden masszázst kedvelő Hölgynek és Uraknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése