2013. február 13., szerda

Újra és még mindig Magnevit

A Magnevit Reflex mágneses akupunktúrás készülék terápiás kezelésekhez és wellness szolgáltatásokhoz is kiváló eszköz. A készülék a hagyományos kínai akupunktúra elvén működik. Mivel mágneses kezelőfejeivel stimuláljuk az akupunktúrás pontokat illetve fájdalom pontokat, területeket, így tűszúrás nélkül fejti ki hatását. A Magnevit készülékkel történő kezelések segíthetik a méregtelenítést, fájdalomcsillapítást, hatékony a mozgásszervi problémák esetén gyógytorna melletti kiegészítő terápiaként.
A készülék eredményesen alkalmazható például reuma, ízületi gyulladás, váll és lapockafájdalmak, derékfájás (ezt magam is igazolhatom), ízületek körüli kötőszöveti gyulladás, izomfájdalmak, izomgyulladás, ideggyulladás esetén.
Serkenti a vérkeringést és javítja a vérsejtek működését, az oxigénellátottságot.
Sérülések, balesetek utáni rehabilitáció esetén is segíti a gyógyulást.
A Magnevit Reflex készülékkel eredményes súlycsökkentő, bőrszépítő és egészségmegőrző, méregtelenítő kezelés és izomlazító, relaxáló masszázs végezhető.
A Magnevit készülék funkcióját tekintve elég sokrétű, ezért ajánlom :
- otthoni használatra a családoknak
- sportolóknak,
- masszőröknek
- gyógytornászoknak
- wellness szolgáltatóknak
- természetgyógyászoknak
A Magnevit készülék kicsi, praktikus, használata könnyen elsajátítható, a kezelési útmutató és a kezelendő pontokat tartalmazó segédfüzet segítségével is.
A magnevit Reflex készülék ára 160.000.-. Masszőröknek, gyógytornászoknak és otthoni használathoz javasolom a nagy kezelőfejek megvásárlását is.
A készülék megtekinthető és kipróbálható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése