2012. szeptember 27., csütörtök

Üde arc - Take Ten

A Nyugalom Szigetén mindenre gondolunk. Ha éppen csak az arcodat szeretnéd frissíteni, mert úgy érzed nyúzott vagy, de ha tartós változást szeretnél látni a tükörben, ám legyen. Tessék. Take Ten.
Még egy módszer, ami segít, hogy elégedett légy külsőddel. A Take Ten arc(sz)építő kezelés segít, hogy arcizmaid visszanyerjék régi formájukat. A kor velejárója az izomtömeg csökkenése - az egész testen-  arcunkon is. Az arcizmok tömegének csökkenése okozza a petyhüdt, lógó arc jelenségét. Ez csökkenti a bőr feszességét. Ha terhelésnek tesszük ki izmainkat, folyamatosan változtatni fogja alakját. Arcizmainkat is a rendszeres gyakorlatok tartják karban és erősítik. A helyesen végrehajtott, hatékony izometrikus mozgássorozat növeli az izomtömeget. Ezt érjük el a Take Ten készülék rendszeres használatával, mely mozgásra bírja az arcizmainkat, így az anyagcsere és a vérkeringés megélénkül, a bőr állapota megjavul. Az arcizmok formába jönnek, a ráncok csökkennek és a vonások kifinomulnak.
És ha még többre vágysz, akkor a kérheted utána még a  Magnevit szépségápoló program arckezelését is. A mágneses kezelőfejekkel hatékonyan juttatjuk be bőrünkbe a szükséges tápanyagokat.
Egyik vagy másik? Kombinálva még jobb! Próbáld ki az Arcvarázs Kozmetikában
www.magnewellness.atw.hu
www.taketen4ker.atw.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése