2009. október 15., csütörtök

Eltüntetem a ráncokat!


Nem csak Hölgyeknek, Uraknak is!

Semmi csiribi, se varázspálca vagy hasonló. Viszont remek segítőtársaim vannak. Az egyik a Magnevit akupunktúrás készülék és mellette sorakoznak a többiek, a biokozmetikumok és a kapszulákba zárt gyógytáplálékok.
Ha mi összefogunk, csoda dolgokra vagyunk képesek!

Szeretne szép külsőt és egészséges belsőt?

A Magnevit magneto-elektro-akupunktúrás készülék segítségével a meridiánok vonalán elhelyezkedő pontokat stimuláljuk, így erősítjük az immunrendszert, segítjük a salakanyagok távozását szervezetünkből és mentesítjük testünket a mobil- és elektroszmogtól. Beindulnak az öngyógyító folyamatok, oxigénben gazdagabb lesz a vérkeringésünk. És már el is indultunk az egészséges szép felé vezető úton.

Na és a ráncok?

Arckezeléseket végezve segítőtársaim mindent beleadnak, a Magnevit és a Kollagén, egymást segítve a mélyebb rétegekig hatolnak és ott fejtik ki hatásukat. Az se búslakodjon, akinek néhány pattanás bezavar, hisz számukra az Aloevera éa az Arsad víz együttese jelent megoldást!

Egyszerű és nagyszerű!

A Magnevit készülék és módszer hatékony segítőtársa lehet kozmetikusoknak és masszőröknek, de laikusok számára is könnyen elsajátítható.Szívesen ajánlom minden háztartásba szépüléshez is!

2009 október 22-én a Bio-Életmód Tanácsadó Irodában bárki megtekintheti és kipróbálhatja a Magnevit kezeléseket.
Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődő Hölgyet és Urat!
Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése